Find Flagermuslygte blandt 23+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående flagermuslygter er senest opdateret i dag (23/07 - 2024) kl. 09:01

Du er landet på Flagermuslygte.dk, det helt rigtige sted at finde flagermuslygter. Vi har udvalgt 23 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det flagermuslygte tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 23 forskellige flagermuslygter fra 1 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Orange

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Orange

387,95 kr.

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Oliven

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Oliven

419 kr.

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Hvid

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Hvid

387,95 kr.

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Signal gul

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Signal gul

387,95 kr.

286 kr.

Billede af Glas til Feuerhand flagermuslygte Frostet glas

Glas til Feuerhand flagermuslygte Frostet glas

135,95 kr.

79 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Bronze

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Bronze

450 kr.

322 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Zink

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Zink

349 kr.

269 kr.

Billede af Lanterne - Flagermuslygte - Grøn/Olive

Lanterne - Flagermuslygte - Grøn/Olive

89 kr.

79 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Mat sort

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Mat sort

387,95 kr.

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Antracit grå

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Antracit grå

286 kr.

Billede af Origin Outdoors 'Hurricane' flagermuslygte Stormlanterne 'Hurricane' - Sort

Billede af Feuerhand Hurricane Lanterne, Jet Black

Feuerhand Hurricane Lanterne, Jet Black

239 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Rød

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Rød

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Pastel blå

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Pastel blå

286 kr.

Billede af Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Koboltblå

Flagermuslygte Original Feuerhand N 276 Koboltblå

286 kr.

Billede af Origin Outdoors 'Hurricane' flagermuslygte Stormlanterne 'Hurricane' - Olive green

Billede af Feuerhand Flagermuslygte

Billede af Feurhand Glas til Feuerhand Petroleumslygte

Feurhand Glas til Feuerhand Petroleumslygte

49 kr.

Billede af Origin Outdoors 'Hurricane' flagermuslygte Stormlanterne 'Hurricane' - Blue

Billede af Origin Outdoors 'Hurricane' flagermuslygte Stormlanterne 'Hurricane' - Retro

Gode grunde til at købe en flagermuslygte til campingturen – og hvad du skal overveje

Den gode, gammeldags stormlygte – oprindeligt kendt som en flagermuslygte – er en hyggelig ting at have med på enhver tur. Måske skal du overnatte ude i naturen under åben himmel og har brug for lys, når det bliver mørkt, og bålets skær falmer. Måske synes du, at terrassen, udestuen eller et andet sted omkring huset mangler en lyskilde i et flot, autentisk design. Eller måske skal du på campingtur, enten alene eller med familien eller vennerne og har brug for lys til de sene aftener med kortspilshygge.

Lige meget, hvad din situation er, er stormlygten helt bestemt alle pengene værd – men her på denne side vil vi stille skarpt på stormlygtens fordele på campingturen. Det er nemlig ikke alle modeller på markedet, vi vil anbefale dig at investere i til dette formål – og det er også vigtigt, at du er klar over dine specifikke behov, så du kan vælge en flagermuslygte, der fungerer optimalt der, hvor du skal campere. Læs videre og bliv klogere på de mange fordele ved at have en flagermuslygte med på campingturen – og hvilke overvejelser, du skal gøre dig, inden du køber en lygte.

Brændetiden: Belysning hele natten igennem

Først og fremmest vil vi starte med at komme lidt ind på, hvordan flagermuslygter egentlig fungerer helt lavpraktisk, og hvorfor de overhovedet blev opfundet til at starte med. For at skære ind til benet, så er flagermuslygter olielamper. Disse lamper var meget populære, før elektricitet blev allemandseje, og de afbrænder olie for at holde flammen i deres væge kørende. Vægen stikker op af bunden af lygtens glasrum og er godt beskyttet mod vind og vejr bag det solide glas, hvorfor flagermuslygter er fremragende til udendørs brug. Kører man på vågeblus, kan mange lygter af en vis kvalitet holde natten ud – så det er om at investere i den rette model, hvis det er noget, du har brug for, at din flagermuslygte skal kunne.

Det praktiske: Hold dyrene på afstand af campingvognen

Rent historisk blev flagermuslygter, som navnet antyder, oprindeligt brugt til at tiltrække flagermus. Det var nødvendigt, da de er potentielle bærere af sygdomme, som dyrene på en gård helst ikke skulle komme i nærheden af. Derfor vil en flagemuslygte også være praktisk at have med på campingturen. Den kan sættes lidt væk fra vognen og tiltrække irriterende insekter som f.eks. myg og natsværmere, så du får færre forstyrrelser af din nattesøvn inde i vognen.

Økonomi: Følger kvaliteten prisen på flagermuslygter?

Som med meget andet håndværk, så må vi nok også med flagermuslygter sande, at man i mange tilfælde får, hvad man betaler for. Som mange friluftslivsentusiaster og andre kendere også vil fremhæve, så kan meget få billige byggemarkedsmodeller konkurrere med kvalitetsmærkers brændetid, hvis disse overhovedet eksisterer. Gode modeller vil som tidligere skrevet minimum holde natten over – og gerne omkring de 20 timer, hvis hele tanken bruges op, selv på flagermuslygter med mindre tanke.

Som regel vil selve materialet, lampen er lavet af, også være mere solidt og langtidsholdbart i de dyrere modeller, hvorfor disse har lettere ved at modstå vind og vejr – så du kan nyde din flagermuslygte på campingture mange år ud i fremtiden. Det skal desuden nævnes, at en flagermuslygte af god kvalitet ikke behøver at koste mere end 200 kr., så at vælge en ringere model fra f.eks. et byggemarked til campingvognen ville stort set ingen mening give.

Udtryk dig visuelt: Autentisk hygge, festlige farver eller moderne minimalisme?

Selvom det måske kan lyde overfladisk, så betyder det visuelle udtryk altså også bare meget for en stor del af befolkningen. Det gælder bestemt også campister, der overvejer at købe en flagermuslygte. Ganske vidst har alle flagermuslygter på markedet stort set de samme gammeldags, afrundede former – men de findes til gængæld i et hav af forskellige farver og materialer, der giver vidt forskellige visuelle udtryk.

Har du forelsket dig i flagermuslygten for dens autentiske, rustikke look, findes der selvfølgelig masser af modeller i traditionelle nuancer af kobber, guld og sølv. Er du til noget mere farverigt, kan der bestemt også komme pang på flagermuslygten: Mange mærker sælger dem i stærke farver som orange, rød og gul, og de kan også opdrives i mere nedtonede farver som pastelblå. Og ja, der er også en flagermuslygte til dig, der foretrækker et mere sleek, moderne look: Du vil næppe fortryde at investere i en lygte i skindende krom, sort, bronze eller det førnævnte sølv. Det er bare om at kigge sig omkring – så finder du med garanti lige den flagermuslygte, du drømmer om til din campingtur.

Derfor skal du købe dine flagermuslygter online

Nethandelen vokser for hvert år der går, og man behøver snart ingen overbevisning for at købe sin flagermuslygte på nettet.

Vi har alligevel fundet vores 3 bedste grunde til at købe flagermuslygter online.

Ingen kø

I dag er der rigtig mange ting der handler om at optimere sin tid. Vi har for mange ting vi gerne vil, og for lidt tid at gøre det i. Derfor er nethandel en stor fordel - du skal nemlig ikke stå i kø for at få fingrene i din nye flagermuslygte.

Så køb på nettet, stryg køen, og brug din tid på det der rent faktisk betyder noget for dig.

Du kan shoppe flagermuslygter uden at skulle nå noget

Hvis du køber flagermuslygter derhjemme har du mulighed for at gøre det i fred og ro. Du kan lave en kop the, sætte dig på sofaen med et tæppe, og så ellers gå i gang med at handle.

Der er ikke irriterende musik.

Du står ikke i vejen for folk. Der er ikke skrigende babyer i køen.

Teenagere der larmer - ikke her.

Det er bare dig og din nye flagermuslygte. Og al den tid du har i verden.

Der er meget store besparelser

De store netbutikker har ikke mange omkostninger sammenlignet med detailhandlen, og det kommer dig til gode som kunde.

Der er ikke 10 butikker på dyre adresser, med 3-4 ekspedienter i hver butik - de har ét lager, og måske 4 pakkedrenge. Og de lave omkostninger gør at butikken kan sætte prisen på flagermuslygten ned, og stadig tjene gode penge - samtidig med at du får en billigere vare. Ren win/win.

Vi håber du kunne lide flagermuslygte.dk. Hvis det er tilfældet så besøg også vores anden side køkkenlamper.dk, den vil du sikkert synes om.

Find det du mangler på flagermuslygte.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 29 produkter fra mere end 19 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 169 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-23 09:01:19.

29
Produkter
19
Forhandlere
169
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.